Zeca, piacvezető az ipari és professzionális automata kábeldobok gyártásában!

Üdvözöljük a Zeca, az ipari és professzionális automata kábeldobok gyártásában piacvezető Zeca oldalán. Termékeink több mint 90 éve nyújtanak ügyfeleinknek kiváló minőségű megoldásokat.

Mi az Enertech Hungáriánál büszkék vagyunk arra, hogy ezeknek a prémium kategóriás termékeknek a forgalmazói vagyunk. Automata kábeldobjainkat a szervizelhetőség, a tartósság, az ergonómia és a biztonság szem előtt tartásával tervezték, és egyedülálló megoldásokat kínálnak szinte minden ipari és professzionális szegmens számára, mint például az építőipar, az emelőtechnika, a gyártóüzemek, a rendezvény- és színpadtechnika, az elektromos autók töltői és az autóipari műhelyek.

Miért válassza a Zeca-t? Automata kábeldobjainkat nemcsak prémium minőségük, hanem a világon egyedülálló választéka is megkülönbözteti. Több ezer egyedi termék közül választhat, így szinte minden alkalmazáshoz kínálunk megoldást.

A több mint 25000 ciklusra tesztelt speciális csúszógyűrűink többféle változatban kaphatók 3 A-tól 100 A-ig, az ipari automata kábeldobok pedig nedves, párás helyiségekben és üzemekben is használhatóak, a nedves vagy poros környezetekhez pedig IP65 védettségű termékek biztosítják az üzembiztos energiaellátást.

Az elektrosztatikus töltés levezetésére földelő kábellel ellátott automata kábeldobok állnak rendelkezésre. A Twin Reel kábeltekercseket pedig olyan alkalmazásokhoz ajánljuk amikor sűrített levegő és elektromos áram kombinált továbbítására van szükség pneumatikus berendezésekben.

Általánosságban az automata kábeldobok olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a tartós műanyag ütésálló burkolat, a kettős földelési érintkező és az 50 cm-enként kikapcsolható racsnis fékrendszer.

Tudjuk, hogy az egyedi igényeknek megfelelő kábeldob kiválasztása időigényes feladat! Mi segítünk. Szakértői csapatunk megtalálja a tökéletes megoldást az adott problémára!

Ne elégedjen meg a könnyen elhasználódó silány minőségű kábeldobokkal, válassza a Zeca ipari kábeltekercseket a csúcsminőségű megoldásokért és a páratlan ügyfélszolgálatért. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és hagyja, hogy segítsünk energiát adni vállalkozásának.

A Zeca automata kábeldobokban minden műszaki szakember bízhat abban, hogy áramellátásuk állandó és megbízható lesz. Még olyan körülmények között is, ha az anyagmozgatás és a folyamatos fel- és letekercselés fizikai igénybevételének vannak kitéve. Ezért jelent a Zeca tökéletes megoldást az emeléstechnikai ipar számára. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg pénzt és időt tud megtakarítani, amelyet a nem megfelelő minőségű kábeldobok javítására és cseréjére pazaroltak.

Zeca automata kábeldobok felhasználása az emeléstechnikában!

Eset tanulmány

Probléma:

Egy építőiparban dolgozó partnerünk egy új épület kivitelezésével lett megbízva. A projekthez darukat kell használnak a nehéz anyagok és berendezések emeléséhez és a felsőbb emeletekre való szállításához. A daruk többféle energiaigényű eszközzel vannak felszerelve, és egész nap folyamatosan működniük kell.

A múltban az építőipari vállalatnak nem megfelelő minőségű kábeldobokkal kellett megküzdenie, amelyek hajlamosak voltak a meghibásodásra, ami költséges állásidőt és késedelmet okozott a projektben. A vállalat azzal a nem titkolt céllal, hogy megbízható áramellátást biztosítson a daruk számára, olyan megoldást keresett, amely megfelel a munkájuk során felmerülő műszaki igényeknek és követelményeknek. Kipróbálták a Zeca ipari automata kábeldobokat, és áttértek erre, ami jelentős előrelépést eredményezett a munkájukban.

Megoldás:

A Zeca kábeldobokat úgy tervezték, hogy kezelni tudják a daru és a berendezések között folyamatosan változó távolságot, valamint az anyagmozgatás fizikai igénybevételét. A több mint 25000 ciklusra tesztelt kettős földelő érintkező és a speciális csúszógyűrűk folyamatos és biztonságos áramellátást biztosítanak az elektromos szerszámok számára.

Az IP65 védettségű termékek a legkeményebb kültéri körülmények között is biztosítják a tartósságot és a biztonságot.

A Zeca ipari kábeltekercsek használatának köszönhetően a partnerünk időben és a költségvetésen belül tudta befejezni a projektjét, arról nem is beszélve, hogy az összetett feleadataik közül egy állandóan visszatérő problémát küszöbölhettek ki, és abban tudatban folytatták a munkát, hogy a berendezéseiket biztonságosan és hatékonyan látják el árammal. Nem véletlen, hogy a Zeca ipari kábeltekercsek talán legnagyobb felhasználója az emeléstechnikai ipar.

Kik használják sikeresen a Zeca ipari kábeldobjait?

A Zeca automata kábeldobok, szinte minden ipari és professzionális szegmens számára egyedülálló megoldásokat kínálnak!

Kiemelt termékeink

Kérdése van? Technikai segítségre van szüksége? Vegye fel a kapcsolatot a területileg illetékes kollégánkkal vagy írja meg nekünk a követelményeket, és mi segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb terméket!

 

Iván József
Műszaki szaktanácsadó
mobil: +36 (30)768-3535
email: ivan.jozsef@enertech.hu
Várhelyi Péter
Területi képviselő Nyugat-Mo.
mobil: +36 (30)645-6706
email: varhelyi.peter@enertech.hu
Kindl Sándor
Területi képviselő Budapest - Pest megye.
mobil: +36 (30)200 5145
email: kindl.sandor@enertech.hu
Iván József
Területi képviselő Kelet-Mo.
mobil: +36 (30)768-3535
email: ivan.jozsef@enertech.hu
Üzenetküldés
Tájékoztatjuk, hogy az üzenet elküldésével hozzájárul a személyes adatainak az adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerinti felhasználásához.