Tisztelt Partnereink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden kedves partnerünket és beszállítónkat, az Enertech Hungária év végi nyitvatartási rendjéről.

Cégünk a 2021.12.12 szombati munkanapokon zárva tart! 

2021 december 21-23. Az árukiadás leltár miatt szünetel.

2021. december 23-tól 2022. január 2-ig zárva tartunk! 

Első munkanapunk az új évben: 2022. január 3.

A webshopban és e-mailben leadott megrendelések és ajánlatkérések befogadásra kerülnek, de azok feldolgozása és visszaigazolása csak 2021. január 3-án kezdődik meg.

Szíves megértését köszönjük.

Üdvözlettel:

Az Enertech Hungária csapata

KULCS A BIZTOS BEFEKTETÉSHEZ 

Társaságunk az Enertech Hungária Kft. projekt divíziója az erősáramú berendezések kereskedelmével, gyártásával és telepítésével foglalkozik.
A képviselt gyártók berendezéseinek forgalmazásán túl vevőink számára komplett energiaellátási rendszert kínálunk, azaz a primer (10,  20 és 35 kV-os) berendezéstől a transzformátoron át, egészen a kisfeszültségű elosztóig minden berendezés és szerelvény gyártására és szállítására felkészültünk. 
Az előreszerelt transzformátorállomások helyszíni összeszerelését, üzembe helyezését, garanciális javítását és karbantartását társaságunk erre kiképzett szakemberei végzik.
Megrendelőink között tudhatjuk a legtöbb magyarországi áramszolgáltató társaságot, de ipari létesítmények villamos fővállalkozóit, naperőművek – napelemparkok, szélerőművek, biogázerőművek kivitelezőit és beruházóit is.

Ha precíz, tartós és gyors „kulcsrakész” megoldásra van szüksége, keresse szakértő kollégáinkat a következő elérhetőségek egyikén: