Üzembiztos megoldás: PU300 Öntőgyanta

Ne hagyd ki a Höhne PU300 tavaszi akciót!

Ez az exkluzív tavaszi akció csak 2023. május 1-jétől május 31-ig tart! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és szerezd be PU300 Öntőgyantákat most a legjobb áron!

Höhne PU300 - Megbízható megoldás elektromos szerelvényekhez

Höhne PU300

A Höhne GmbH több, mint 70 éves tapasztalattal és magasan képzett munkaerővel fejleszti és tervezi a villamosipar számára nélkülözhetetlen termékeket.
Köszönhetően a folyamatos innovációnak és rugalmasságunknak, egyedi megoldásokat tudunk létrehozni partnereink speciális követelményeinek kielégítésére. Fejlesztési partnerségünk van különféle alapanyag-beszállítókkal és hírnevet szereztünk magunknak a poliuretán iparban. A VDE és a CENELEC szabványosítási bizottságának tagjaként a legújabb előírások már a tervezés szintjén teljesülnek az új termékek fejlesztésénél. Minden fejlesztésünket termékeink megbízhatósága és tökéletes kezelhetősége érdekében saját laboratóriumunkban tesztelünk.

A PU300 öntőgyanta bemutatása és alkalmazási területei

A PU300 öntőgyanta egy innovatív és magas minőségű termék, amely a villamosipar számára nyújt megbízható és hatékony szigetelési megoldást. A kétkomponensű, natúr színű, töltetlen poliuretán öntőgyanta kiváló tulajdonságokkal bír és a több, mint 70 éves tapasztalattal rendelkező Höhne GmbH folyamatos innovációja eredményeként jött létre.
A PU300 öntőgyanta széles körben alkalmazható az elektromos szerelvények szigetelésére, különösen az 1 kV-os összekötő- és elágazó szerelvényekhez. A gyanta rugalmas és könnyen kezelhető jellege lehetővé teszi, hogy szakemberek gyorsan és hatékonyan dolgozhassanak, miközben a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelnek.

PU300 öntőgyanta Megbízható szigetelő megoldás az elektromos szerelvényekhez

A PU300 öntőgyanta bemutatása és alkalmazási területei

A Höhne GmbH által gyártott PU300 öntőgyanta egy innovatív és magas minőségű termék, amely a villamos ipar számára nyújt megbízható és hatékony szigetelési megoldást. A kétkomponensű, natúr színű, töltetlen poliuretán öntőgyanta kiváló tulajdonságokkal bír és a több, mint 70 éves tapasztalattal rendelkező Höhne GmbH folyamatos innovációja eredményeként jött létre.
A PU300 öntőgyanta széles körben alkalmazható az elektromos szerelvények szigetelésére, különösen az 1 kV-os összekötő és elágazó szerelvényekhez. A gyanta rugalmas és könnyen kezelhető jellege lehetővé teszi, hogy szakemberek gyorsan és hatékonyan dolgozhassanak, miközben a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelnek. A PU300 öntőgyanta a villamosipar számára nélkülözhetetlen termék, amely hozzájárul az iparág biztonságának és hatékonyságának növeléséhez.


A PU300 öntőgyanta tulajdonságai 

A PU300 öntőgyanta egy kétkomponensű, natúr színű és töltetlen poliuretán öntőgyanta, amely ideális választás számos villamosipari alkalmazás számára. A kétkomponensű rendszer könnyű keverhetőséget és gyors kötést biztosít.

VDE 0291 2. rész tervezet és RLS-W típus szerinti megfelelés 

A PU300 öntőgyanta megfelel a VDE 0291 2. rész tervezetnek és az RLS-W típusnak, amelyek az elektromos szerelvények szigetelésére vonatkozó követelményeket és előírásokat tartalmazzák. Ez garantálja a termék magas minőségét és megbízhatóságát a villamosipari alkalmazásokban.

Rugalmas tulajdonságok a kötés után 

A PU300 öntőgyanta kötés után szilárd (lágy-elasztikus) állagúvá válik. Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy a szigetelőanyag alkalmazkodjon a szerelvények mozgásához és a környezeti hatásokhoz anélkül, hogy elveszítené szigetelőképességét. Ezáltal hosszú távú megbízhatóságot és védelmet nyújt az elektromos kötéseknek és szerelvényeknek.

Előre kimért adagok a könnyebb és gyorsabb alkalmazás érdekében

A PU300 öntőgyanta előre kimért adagokban kerül csomagolásra, ami megkönnyíti és gyorsítja a felhasználást. A két komponens - az alapmassza és a szilárdító komponens - pontos arányban kerül a csomagolásba, így a felhasználónak csak össze kell kevernie őket, anélkül, hogy időt kellene töltenie a mérlegeléssel.

A PU300 öntőgyanta kiszerelések és cikkszámok

A PU300 öntőgyanta különböző kiszerelésekben érhető el, hogy a felhasználók igényeinek megfelelően választhassanak. A termék tasakos és fémdobozos kiszerelésekben is elérhető, amelyek könnyen kezelhetők és biztonságos tárolást tesznek lehetővé.

Kiszerelési méretek és cikkszámok

A PU300 öntőgyanta több méretben kapható, hogy a különböző alkalmazásokhoz megfelelő mennyiséget biztosíthasson. Az alábbi táblázatban találhatók a különböző kiszerelések és a hozzájuk tartozó cikkszámok. Ezek a különböző kiszerelések lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a szükséges mennyiséget és a kényelmes csomagolást válasszák a PU300 öntőgyanta alkalmazásához.

Biztonsági előírások és ajánlások 

A PU300 öntőgyanta és a hozzá tartozó szilárdító komponens használata során mindig vegyék figyelembe a termékek biztonsági adatlapjait. Ezek az adatlapok részletes információkat tartalmaznak a termékekkel kapcsolatos kockázatokról, valamint a biztonságos kezelésről és tárolásról. A kikeményedett gyanta biztonsági adatlapja szintén fontos információkat tartalmaz a végső termékkel kapcsolatban.
  • Felhasználási hőmérséklet: +10°C és +35°C között
  • Keverési arány: 100:35 (alapmassza: szilárdító)
  • Felhasználási/edénybe öntési idő: kb. 5 perc (23°C-on)
  • Végső keménység elérése: kb. 2-3 nap alatt
  • Sűrűség: 1,23 g/cm³
  • Shore D keménység: kb.: 50 (23°C-on)
  • Hőállóság: -25°C - +120°C
A fentiekben felsorolt adatok betartása biztosítja a PU300 öntőgyanta optimális kezelését és alkalmazását, valamint a legjobb végeredmény elérését a villamos szerelvények szigetelésében.

A PU300 öntőgyanta szerepe a villamosipar jövőjében

A villamosipar folyamatosan fejlődik, az új technológiák és megoldások fokozatosan válnak elérhetővé a szakemberek számára. A PU300 öntőgyanta rugalmassága és kiváló teljesítménye révén hozzájárulhat a szektor jövőbeni növekedéséhez és fejlődéséhez. Az új anyagok és technológiák folyamatos fejlesztése, valamint a szigorúbb szabványok és előírások betartása mellett a PU300 öntőgyanta továbbra is fontos szerepet játszhat a villamos szerelvények szigetelésében és a villamosipari projektek sikerességében.