Előszerelt Betonházas Transzformátorállomások Naperőművek és Napelemparkok részére

Slider

A piacon egyedülállóan testreszabható megoldások naperőművek - napelemparkok és kiserőművek számára.

TRANSZFORMÁTORÁLLOMÁS NAPERŐMŰVEKHEZ

A Betonbau betonházai több, mint 50 féle standard sablonnal a betonházas állomások piacán egyedülálló testreszabhatóságot biztosítanak. Ez a rugalmasság már a tervezés fázisában megkönnyíti a munkát, legyen szó akár kompakt, külső kezelőterű va gy belső kezelőterű állomásról.
A támogatási rendszer sajátosság miatt leggyakoribban a 0,5 MW teljesítményű naperőművek telepítése a jellemző. Ha nincs speciális igény általában a Betonbau UK1700-28-as típus kerül alkalmazásra.

Enertech előreszerelt betonházas transzformátorállomás tipikus konfigurációs példa 0,5 MW naperőmű esetén:

 

KULCS A BIZTOS BEFEKTETÉSHEZ

Társaságunk az Enertech Hungária Kft. projekt divíziója az erősáramú berendezések kereskedelmével, gyártásával és telepítésével foglalkozik.
A képviselt gyártók berendezéseinek forgalmazásán túl vevőink számára komplett energiaellátási rendszert kínálunk, azaz a primer (10,  20 és 35 kV-os) berendezéstől a transzformátoron át, egészen a kisfeszültségű elosztóig minden berendezés és szerelvény gyártására és szállítására felkészültünk. 
Az előreszerelt transzformátorállomások helyszíni összeszerelését, üzembe helyezését, garanciális javítását és karbantartását társaságunk erre kiképzett szakemberei végzik.
Megrendelőink között tudhatjuk a legtöbb magyarországi áramszolgáltató társaságot, de ipari létesítmények villamos fővállalkozóit, naperőművek – napelemparkok, szélerőművek, biogázerőművek kivitelezőit és beruházóit is.

Ha precíz, tartós és gyors „kulcsrakész” megoldásra van szüksége, keresse szakértő kollégáinkat a következő elérhetőségek egyikén:

Naperőművek
Név Feltöltés dátuma Méret Letöltés
2019.12.12 6 767,86 KB