Üdvözöljük a Zeca világában, ahol az ipari és professzionális automata kábeldobok technológiája egyesül több, mint 90 év szakértelemmel.

A Zeca termékek magas minőségét az Enertech Hungária büszkén képviseli Magyarországon, az ipari kábeldobok teljeskörű választékát kínálva.
Minden karbantartási vezető és nagy energiaigényű berendezéseket használó szakember számára kihagyhatatlan az a piaci előny, amit a Zeca termékek nyújtanak ipari környezetben.

De miért is érdemes a Zeca-t választani?

A Zeca automata kábeldobokat azok számára tervezték, akiknek elsődleges szempont a tökéletes üzembiztonság, ezért nem elégedhetnek meg kevesebbel, mint a csúcsminőség. Speciális csúszógyűrűink több mint 25000 ciklusra lettek tesztelve, és 3 A-tól 100 A-ig terjedő változatban elérhetők, így a Zeca termékek között minden iparág számára megtalálható a tökéletes megoldás. IP65 védettségű kivitelüknek köszönhetően a Zeca ipari kábeldobok a legkeményebb környezeti feltételek között is abszolút megbízhatóan működnek.
 
Automata Kábeldobok Alkalmazása az Emeléstechnikában

Az emeléstechnikai ipar kihívásai közé tartozik az anyagmozgatás és a folyamatos energiaellátás biztosítása. Egy új épület kivitelezésében részt vevő Partnerünk számára a Zeca automata kábeldobok jelentették a megoldást: megbízható áramellátást biztosítottak a nehéz munkakörülmények között is, így lehetővé téve a szoros határidők pontos betartását, sőt ezen felül a költségek azonnal érezhető csökkentését is.

A Zeca Kábeldobok Győzelme az Építőiparban

Egy 25 éves nagymúltú építőipari vállalat esetében a Zeca kábeldobok alkalmazásának bevezetése jelentős előrelépést eredményezett. Az automata kábeldobok hozzájárultak a daruk állandó és biztonságos működtetéséhez, redukálva a költséges állásidőket és a késedelmeket.

A Zeca márka 1929 óta a műszaki tartósságot és biztonságot jelképezi.
A Zeca innovatív automata kábeldobjai olyan kiváló jellemzőkkel bírnak, mint az ütésálló burkolat, a kettős földelési érintkező és a racsnis fékrendszer, amelyek minden igényt kielégítenek.

A Zeca Twin Reel kábeltekercsei pedig az Ön szolgálatába állnak akkor, amikor a sűrített levegő és elektromos áram együttes továbbítására van szükség.

Zeca

 

 

 

 

 

 

Ne hagyja, hogy a silány minőségű kábeldobokkal való vesződés miatti  anyagi és erkölcsi veszteség megnehezítse vállalkozása fellendülését. 

Forduljon hozzánk bizalommal, és élje át Ön is, ahogy a Zeca automata kábeldobok végre folyamatos, megbízható energiaellátást biztosítanak munkájához.
Vegye fel a kapcsolatot az Enertech Hungáriával még ma, és tapasztalja meg a "Zeca különbség"-et.
Legyen Ön is elégedett Ügyfelünk!