Jokari 100% Német gyártmány - 100% Jokari

Kompromisszumok nélküli szerszámok a biztonságos és hatékony villamossági szerelési munkákhoz. Ha kábelcsupaszító szerszámokról van szó, a Jokari egy olyan márkanév, amely messze kiemelkedik a többi szerszámgyártó márka között! A kábelcsupaszítás munkaigényes és balesetveszélyes feladat lehet, ha nem a megfelelő szerszámokat használjuk. A Jokari szerszámok használatával azonban búcsút mondhatunk a sérüléseknek, nem marad más csak a precíz és egyszerű kábelcsupaszítás.

A Jokari már több mint 50 éve gyárt csúcsminőségű, 100%- ban Németországban készülő kábelcsupaszító szerszámokat, amelyekkel kijelenthetjük, hogy standardot állítottak a szakmában. 

Vegyük például a Secura No.15-öt. Ez az univerzálisan használható kábelcsupaszító kifejezetten 8-13 mm átmérőjű, műanyag szigetelésű kör keresztmetszetű kábelekhez készült.Képzeljük el a következőt: Egy építkezésen vagyunk, ahol komolyabb villanyszerelési munkálatokon dolgozunk. A kezeink fájnak az egész napos munkától és kifutunk az időből, hogy befejezzük a feladatot. Ekkor elővesszük a Secura No. 15-ös kábelcsupaszító. A Titánium-Nitrit bevonatú pengével a kábelek csupaszítása szinte gyerekjáték lesz. A 0,2 és 4,0 mm² közötti vezetékekhez való speciális csupaszító pengék gyors munkát végeznek mind a sodrott, mind a tömör vezetékekkel. A Soft-Grip zónák kényelmes és biztonságos fogást biztosítanak, a zsebklipsz pedig gondoskodik arról, hogy a szerszám mindig kéznél legyen. A beépített kábelvágó pengével pedig könnyedén végezhetünk hosszirányú vágást a kábel mentén és pillanatok alatt lehúzhatjuk a szigetelést.

De példának hozhatjuk egyik legnépszerűbb célszerszámunkat: a Secura Coaxi No.1-et. Ezt a szerszámot a leggyakoribb, koaxiális kábeltípusok szigetelésének gyors és egyszerű eltávolítására tervezték. Tökéletes TV-antennakábelekhez, RG6 / RG58 / 59. Precíziósanbeállított kétfokozatú vágókésekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a kábel precíz és egyszerű előkészítését, a külső szigetelés eltávolítását a belső fémárnyékolás sérülése nélkül. A hab a tortán pedig a mindkét oldalon elhelyezett 20 mm skála, a megfelelő csupaszítási hossz eléréséhez.

Jokari fókuszban a biztonság és fenntarthatóság.

Nemcsak a termékek figyelemre méltóak, hanem a vállalat biztonság és fenntarthatóság iránti elkötelezettsége is. A Jokari gyártási folyamata a cég németországi telephelyén zajlik, ami az ügyfelek számára rövid ellátási láncot és gyors szállítási határidőt biztosít. A vállalat a gyártáshoz felhasznált villamos energia jelentős részét napenergiából nyeri, mind a gyártó- és irodahelyiségeket hőszivattyúkkal és geotermikus energiával hűti és fűti.

A Jokari szerszámai nem csak biztonságosak, fenntarthatóak és könnyen kezelhetőek, hanem tartósnak is készültek. A vállalat teljes körű minőségbiztosításának köszönhetően nyugodt lehet, ha tudja, hogy szerszámai megbízhatóak és tartósak lesznek, így hosszú távon időt és pénzt takaríthat meg. És a nap végén nem ez az, amit mindannyian szeretnénk? Hogy könnyebbé, biztonságosabbá és hatékonyabbá tegyük a munkánkat.

2023 Jokari akció - a legjobb árak a piacon! 

Tehát, ha új csupaszítószerszámot keres, vagy szeretné korszerűsíteni a jelenlegi munkafolyamatait, akkor a Jokari a megfelelő választás. Ki ne szeretne egy olyan szerszámot, amely precízen blankolja a kábeleket, és biztonságban tartja az ujjait is? Ráadásul biztos lehet benne, hogy a Jokari szerszámai megbízhatóan fognak működni az elkövetkező években. Ha Jokari szerszámokat szeretne vásárolni, akkor ennél alkalmasabb idő talán nem is létezhet. Az eddigi legnagyobb Jokari akcióval indítjuk a 2023-as évet! Nem akarja majd kihagyni!