Jokari 4-70 kábelkés készlet sortimo box

A 4-70 Kábelkés rendszerrel egy új korszak kezdődik. Még biztonságosabb, még kényelmesebb, még rugalmasabban felhasználható. 

A legjobb.
Továbbfejlesztve.

A 4-70 Kábelkés rendszerrel egy új korszak kezdődik. Még biztonságosabb, még kényelmesebb, még rugalmasabban felhasználható. A kábelkések új generációja még több újdonsággal felszerelve.

  • Új és egyszerű kampócserélő rendszer
  • Biztonsági zárókapcsoló
  • Automatikus pengevédelem

Kiemelt Jokari továbbforgalmazó partnereink:

 
Haluxvill villamossági nagykereskedés
KATALÓGUS LETÖLTÉSE

Jokari-Krampe GmbH Piacvezető blankoló és vezetékcsupaszító megoldások.

Jokari a megbízható partner! Ügyfeleink megelégedettsége a legfontosabb mércéje a munkánknak. Ezen túl, mint foglalkoztató, felelősek vagyunk azo kért az emberekért, akik hozzájárulnak a cég sikereihez. Mint családi vállalkozás, alkalmazottaink is megbízható partnerként tekinthetnek ránk.
A Jokari-Krampe GmbH piacvezető a kábelcsupaszítás területén. Termékeink lefednek minden területet, ahol fontos a kábelek könnyű, gyors és biztonságos feldolgozása, csupaszítása. Kábelk éseink és vezetékcsupaszítóink nagy része TÜV és GS bizonyítvánnyal rendelkezik. Célunk a biztonságos használat minde n termékünk esetében. Mint ismert specialista, több mint 45 éves tapasztalattal folyamatosan olyan megoldásokat fejlesztünk, ami minden igényt kielégít és bővíti a termékskálánkat is.

CSATLAKOZZ A PROFIKHOZ

Több információra van szüksége? A Jokari szerszámokat bemutató videók megnézheti Youtube csatornánkon: