BBC BIRCHER CLEANSWITCH

Érintésmentes kapcsoló automata ajtók kényelmes és higiénikus használatához szigorú higiéniai követelményekkel rendelkező területekre!

CleanSwitch, higiénikus, vonzó, integrálható

  • Érintés nélküli, higiénikus ajtónyitás
  • Esztétikus dizájn vizuális visszajelzéssel
  • Kompatibilis a normál süllyesztett dobozokkal

A BBC Bircher CleanSwitch érintés nélküli kapcsolót olyan területekre ajánljuk, ahol szigorú higiéniai előírásoknak kell megfelelni úgy, hogy közben az adott helyiségeket több ember is használja. A vírusok és baktériumok terjesztésében felelősek a kilincsek és egyéb kontaktfelületek, amiket sok ember használ felváltva. Ilyen az egészségügyi intézmények jelentős része, vendéglátóipar, élelmiszeripar és egyéb közös helyiségek.

A CleanSwitch érintésmentes kapcsoló higiénikus módszert kínál ezen ajtók nyitására. Az érzékelési tartományon belül végzett határozott kézmozdulattal tudjuk működésbe hozni (10-50 centiméter). Színes LED visszajelzéssel ellátott esztétikus kialakításának köszönhetően a CleanSwitch stílusos része a környezetének. Csak néhány percbe telik az üzembehelyezése, a telepítés elvégezhető bármilyen standard süllyesztett dobozban. A rendkívül tartós előlap tisztítható általános felületi tisztító- és fertőtlenítőszerekkel is. Az IP65 védelemnek köszönhetően problémamentesen felhasználható nedves és párás környezetben is.

 

Érintés nélküli kapcsoló

CleanSwitch - Érintés nélküli kapcsolók alkalmazási példák

BBC Bircher Clean Switch
Név Feltöltés dátuma Méret Letöltés

További információra van szüksége? Ajánlatot szeretne kérni? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal:

Üzenetküldés
Tájékoztatjuk, hogy az üzenet elküldésével hozzájárul a személyes adatainak az adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerinti felhasználásához.