A Runpotec X-Board kábelcsévélő rendszereket úgy tervezték, hogy kiszolgálja azon felhasználók igényeit akik napi szinten dolgoznak kábelekkel. Legyen szó egyszerű kábelgyűrűről vagy nagy méretű kábeldobról. 

  

Miért válasszuk a Runpotec X-BOARD XB 500 kábelcsévélőt?

  • A kompakt XB 500 professzionális csévélő alkalmas szinte minden típusú vezeték, kábel gyűrű, kábeldob és gégecső, illetve egyéb flexibilis csövek fel- és lecsévélésére.
  • Praktikus kialakításának köszönhetően hatékony és gyors munkavégzést tesz lehetővé.
  • A 800 kg-os teherbírással szinte bármilyen típusú kábeldobhoz használható, még a sérült kábeldob karimák sem okoznak problémát!
  • A 12 darab gumírozott láb lehetővé teszi a biztonságos, elmozdulásmentes kábel le- és felcsévélést. A stabilitáson felül a gumírozott lábaknak komoly szerepe van a padlózat munkafelület megóvásában azokon a helyeken, ahol már kész padlózat van.
  • Az állítható magasságú fedő biztosítja a kibontott kábelekkel, laza kábelgyűrűkkel és csövekkel való fennakadásmentes munkavégzést és megakadályozza a véletlen lecsévélődést is.
  • Egyszerre akár két különböző kábel gyűrű le- és felcsévélésére is használható.

 

Runpotec XB-500 kábelcsévélő vásárláson gondolkozik? Kérje viszonteladó partnereink segítségét!

 
 
 
KATALÓGUS LETÖLTÉSE

A Runpotec egy innovatív, műszaki fókuszú cég, amely a kábelbehúzók és kábelcsévélők gyártására specializálódott.

A RUNPOTEC számtalan technikai megoldást kínál a kábelkezelés területén.
Termékeink legfontosabb feladata segíteni és megkönnyíteni a villamossági szakemberek és szerelők munkáját az üzembiztos villamosipari megoldások kialakításában. Ezeket az ipari és professzionális megoldásokat ismertetjük a több termékvideót is tartalmazó weboldalunkon a www.runpotec.com oldalon.
Az európai piacon a RUNPOTEC nem csak piacvezető, de technológiai fejlesztésben is vezető szerepet tölt be, több bejegyzett szabadalommal. Ilyen például a multifunkciós endoszkópkamera, ami alkalmazható akár a legkisebb és nagyobb csőátmérőkhöz is, egészen 50 m hosszúságig.
„A legerősebb kábelbehúzó rendszer” nem csak egy szlogen!

CSATLAKOZZ A PROFIKHOZ